Setra

Description

Kao tvrtka koja njeguje najviše standarde kvalitete poslovanja ponosni smo što u voznom parku raspolažemo sa autobusima visoke turističke klase, marke Setra i Mercedes. Inovativna tehnologija koja se preobražava u neusporediv osjećaj u vožnji i ogleda u udobnosti koja je iznad očekivanja, samo su neke od odlika ovog Premium proizvođača.
Veliki broj naših autobusa je najnovije Euro 6 generacije, gdje se suvremeni luksuz i inteligencija nadopunjavaju s najnovijim ekološkim standardima.

 

Putnike očekuje atraktivno oblikovan putnički prostor u kojem se putuje opušteno i udobno. Vrhunska Luxline putnička sjedala, ugodno klimatiziran prostor, moderan infotainment sustav, individualna LED rasvjeta, držači za tablete, strujni  priključci i još puno toga što jamči sintezu ugodnog ambijenta i udobnosti za putnike.
Brojni sigurnosti sustavi prate najnovija tehnička dostignuća i osiguravaju maksimalnu sigurnost na svim putovanjima i u svim situacijama.
Kako bismo se prilagodili svim Vašim potrebama, u voznom parku imamo autobuse kapaciteta od 17 do 80 sjedećih mjesta.

Video

Equipment

Technical data

  • License plate: KR 520 JG

Book

Send inquiry

CAPTCHA code

The contact information collected through this form will not be made public or used for any purpose other than responding to your inquiry! Please review our privacy policy Here.
Lightbox by Lokesh Dhakar